Onze auteurs
Je wordt niet zomaar een Cuisine-auteur. Schrijven moet kunnen, maar vooral inspireren. En de recepten uit onze boeken, worden uitgebreid getest. We schotelen je niet zomaar iets voor! Onze schrijvende koks verzinnen gezonde, gewone of bijzondere gerechten. Cuisine zorgt ervoor dat ze hapklaar worden aangeboden aan de lezers.
Dan Brown
Profesioneel kok, amateur-schrijver, zegt hij zelf. Liefst probeert hij zijn nieuwe gerechten op zijn kleinkinderen, maar wij schuiven graag aan.
BoekenJean-Pierre Cousin
Fransman met een Nederlands gezin, dat combineert uitstekend! Mediterraans met Hollandse nuchterheid - fijne combi.
BoekenEllen Green
Als je er een taart van kan maken, dan heeft Ellen het geprobeerd. Ze noemt bakken een liefhebberijtje. Zo'n hobby willen wij ook, of een taart van Ellen natuurlijk.
BoekenNathalie King
Even wat geprobeerd met kaas: Nathalie probeert dingen met kaas, fruit en wat ze maar tegen komt in haar voorraadkast. Voorproeven doen wij wel.
BoekenJohn Kleine
's Avonds kookt hij voor gemiddeld 50 mensen. Voor intimi zet John graag Italiaans op tafel. Tiramisu, pasta, cannelloni, hij kan het allemaal.
BoekenBetty Sister
Ze maakt schilderijtjes van eten, liefst salades, met groentes en fruit. Vis en garnalen voegen nog een paar tinten toe. Rood is haar favoriete smaak.
Boeken