Onze auteurs

Je wordt niet zomaar een Cuisine-auteur. Schrijven moet kunnen, maar vooral inspireren. En de recepten uit onze boeken, worden uitgebreid getest. We schotelen je niet zomaar iets voor! Onze schrijvende koks verzinnen gezonde, gewone of bijzondere gerechten. Cuisine zorgt ervoor dat ze hapklaar worden aangeboden aan de lezers.

Dan Brown

Dan Brown

Profesioneel kok, amateur-schrijver, zegt hij zelf. Liefst probeert hij zijn nieuwe gerechten op zijn kleinkinderen, maar wij schuiven graag aan.

Boeken

Jean-Pierre Cousin

Fransman met een Nederlands gezin, dat combineert uitstekend! Mediterraans met Hollandse nuchterheid - fijne combi.

Boeken
Ellen Green

Ellen Green

Als je er een taart van kan maken, dan heeft Ellen het geprobeerd. Ze noemt bakken een liefhebberijtje. Zo'n hobby willen wij ook, of een taart van Ellen natuurlijk.

Boeken
Nathalie King

Nathalie King

Even wat geprobeerd met kaas: Nathalie probeert dingen met kaas, fruit en wat ze maar tegen komt in haar voorraadkast. Voorproeven doen wij wel.

Boeken
John Kleine

John Kleine

's Avonds kookt hij voor gemiddeld 50 mensen. Voor intimi zet John graag Italiaans op tafel. Tiramisu, pasta, cannelloni, hij kan het allemaal.

Boeken
Betty Sister

Betty Sister

Ze maakt schilderijtjes van eten, liefst salades, met groentes en fruit. Vis en garnalen voegen nog een paar tinten toe. Rood is haar favoriete smaak.

Boeken