Onze boeken
Er zijn zoveel boeken over koken, hebben we Cuisine boeken nodig? Wij denken van wel. Onze auteurs koken professioneel of achter hun eigen fornuis, maar ze hebben allen een unieke kijk op gerechten. Een speciaal kruid, een ingrediënt van oma... En ze leggen graag uit hoe wij zo'n bijzondere maaltijd zelf kunnen bereiden.
 
              Ellen Green
              Arabica
              
                25 euro hardcover
                20 euro e-book
              
Koffie, we drinken het allemaal, maar wie weet er het fijne van?
auteurs 
              Jean-Pierre Cousin
                Exotisch
              
                25 euro hardcover
                20 euro e-book
              
Wat kun je doen met ananas of pompoen? Jean-Pierre vertelt het graag.
auteurs 
              John Kleine
                Nagenieten
              
                25 euro hardcover
                20 euro e-book
              
John vindt desserts de beste gang van een maaltijd. Na dit boek vindt jij dat vast ook.
auteurs 
              Dan Brown
                  Het Soep Alfabet
              
                25 euro hardcover
                20 euro e-book
              
A van aardappelsoep, B van bonen. C van Citroenmelisse. De soepwikipedia voor thuis.
auteurs 
              Betty Sister
                    Pasta
              
                25 euro hardcover
                20 euro e-book
              
Snel klaar, verse ingredië dus gezond. En Betty geeft haar eigen draai aan spaghetti.
auteurs 
              Nathalie King
                  Salade
              
                20 euro hardcover
                20 euro e-book
              
Hoe groener hoe beter. Ongewone combinaties, verrassende experimenten.
auteurs