Toptoetjes

Wat je van ver haalt

Oosters genot

Nagenieten
Exotisch
Arabica

Lekkere boeken

Eten. We praten er net zo graag over als we het doen. Bij °Cuisine vinden we dat voldoende reden om onze kennis en mening te delen. En we horen wat jij daar van vindt. En vind jij dat je minsten zo goed kookt als wij?
Kom maar op met die recepten! Kook, proef en schrijf er op los. Bij Cuisine houden we van eten en van schrijven. En dat is het recept voor lekkere boeken.

Werelds koken

Werelds koken

Recepten van België tot Madagascar, Azië en Timboektoe. Kortom, van heinde en verre

Werelds
Jouw recept

Jouw recept

Zeg jij: dat kan ik ook! Stuur dan je recept naar ons en laat andere fijnproevers oordelen

Ik ben een topkok
Koken met sterren

Koken met sterren

Professioneel of voor hun kleinkinderen: Cuisine-koks koken de sterren van de hemel

Koken met sterren
Zo! Klaar

Zo! Klaar

Voor de uitzonderlijke keer dat je iets leukers te doen hebt zijn er de Zo!Klaar-gerechten

Snelle recepten

Net uit

Pasta
Exotisch
Arabica

Wat onze klanten zeggen

Thuisgekomen uit de duinen met emmers vol bramen. En nu?
Met tip van dessert-specialist John gemarineerde bramen gemaakt.

Josje van Hoof

Wat onze klanten zeggen

Tiramisu uit Verona? Niet helemaal. Mijn gezin was er blij mee.
De moeite waard om nog eens te proberen.

Peter Rietvink

Wat onze klanten zeggen

Koffieboek gekregen voor verjaardag, bonen gekocht, malen, opschenken.
Het kost wat moeite, maar dan heb je ook wel KOFFIE

Tina Kouwenberg

Vraag het ons

Je kunt niet alles weten. we helpen graag! En we hebben zes specialisten op de achtergrond.

Help!

Dagrecept

Voor als je even niets kunt bedenken, kiezen wij dagelijks een gerecht uit een van onze boeken.

Dagrecept

Alternatief

Vlees broodnodig? Welnee, en het is ook nog eens een zware belasting op het milieu

Alternatief