Linzensalade met walnoten en geitenkaas

Boek

Linzensalade met walnoten en geitenkaas

  • Linzen

  • 2 personen

  • 30+ minuten

  • 150 caloriën

Linzensalade met walnoten en geitenkaas

Was de linzen en kook ze in ½ liter water in ca. 35 minuten gaar.
Hak de walnoten klein.
Maak een dressing van het uitgeperste teentje knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en wat peper.
Meng de dressing door de nog warme linzen en laat dit afkoelen.
Schep de walnoten en de verkruimelde geitenkaas erdoor.

Recept

Ingredïenten

  • 200 gram linzen
  • 25 gram walnoten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel (walnoot)olie
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 theelepels mosterd
  • 40 gram zachte geitenkaas (crottin of bettine blanc)