Pasta met Italiaanse balletjes
-
Rund
-
2 personen
-
30+ minuten
-
150 caloriën
Pasta met Italiaanse balletjes
Maak het tartaar aan met een beetje kleingesneden ui, 1 uitgeperst teentje knoflook en peper.
Vorm er kleine gehaktballetjes van en laat ze in de koelkast in een half uur opstijven.
Snijd de rest van de ui en het andere teentje
knoflook klein.
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig. Voeg de tomaten met het sap, de oregano, het laurierblad en wat peper toe en laat dit 10 minuten sudderen.
Meng de gehaktballetjes door de saus en laat dit nog 15 minuten
koken. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in stukjes.
Kook de bleekselderij in weinig water in 5 minuten gaar. Kook de fusilli in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Roer 3 eetlepels kookvocht
van de fusilli door de saus.
Geef de saus en de bleekselderij bij de fusilli.