Recept pompoencurry

Boek

Recept pompoencurry

  • Groente

  • 2 personen

  • 30+ minuten

  • 100 caloriën

Recept pompoencurry

Schil het stuk pompoen, verwijder draden en pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Maak de ui schoon en snijd hem klein.
Was de bleekselderij en snijd de stengels in smalle boogjes.
Fruit de ui met de currypasta en het karwijzaad in de olie.
Voeg de pompoen en de bleekselderij toe met wat water en stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar en de linzen in 15-20 minuten.
Hak de walnoten grof.
Schep de afgegoten linzen en de walnoten door de gare rijst.
Geef de pompoencurry bij de rijst met linzen.

Recept

Ingredïenten

  • 400 gram pompoen
  • eetlepel currypasta (potje)
  • 1 theelepel karwijzaad
  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 100 gram rode linzen
  • 25 gram walnoten